Radio Tequila live beluisteren


Naam: Radio Tequila Radio Tequila
Website: http://www.radiotequila.be
Genre: diverse muziek
Beschrijving:
De drank is exotisch, pikant en sterk, maar mengt zich ook graag tot een heerlijke cocktail. Tequila is de nationale drank van Mexico. Mexico is een land waar de zon altijd schijnt, maar het heeft ook een oude en rijke beschaving. De Mexicaan is voor ons een beetje het symbool van de zuiderling die van het leven profiteert, op tijd en stond zijn siësta neemt en dan weer afzakt naar de cantina. Meteen had het radiostation ook zijn logo en zijn mascotte.

We zijn nu 29 jaar verder. Velen van de 13 radio fathers zijn nog onder ons, heel wat radio-zonen en -dochters zijn er ondertussen bijgekomen. Enkelen hebben via de Tequila-springplank zelfs een heuse carrière uitgebouwd in de mediawereld en hebben het nest alweer verlaten.

Maar met de radio is het zoals met de drank. Je trekt een fles van 29 jaar oud open en zij is nog altijd even sterk, pikant, zonnig, verleidelijk en roesverwekkend. Kortom TEQUILA is ook vandaag nog leuk, interessant en vooral, het kli(n)kt goed.
Facebook:
... Frequenties: FM
Deinze: 105.1

Internet

U kan Radio Tequila beluisteren via onze live radiospeler.

Klik hier om een overzicht met alle Vlaamse radiozenders te vinden, die via de LiveRadio Toolbar te beluisteren zijn en hier de nodige informatie over deze radiozenders te vinden.

Radio Tequila radiospeler