Radio Star live beluisteren


Naam:Radio Star
Website:http://www.radiostar.be
Genre:Familie radio
Beschrijving:- Lokale Radio bij uitstek
Reeds van in den beginnen koos het bestuur van de radio ervoor om sterk lokaal te werken.
In de eerste plaats naar Herzele gericht. Alle belangrijke gebeurenissen krijgen bij Radio Star de verdiende aandacht.

- Familie radio
Radio Star wil vooral een breed publiek aanspreken met muziek die zowel jong als oud kan smaken. De programma's zijn zo samengesteld dat een breed pallet aan muziekgenres aan bod komt.
Over dag verwennen we de luisteraar met gekende huis- tuin- en keukenmelodietjes; 's avonds laten we het wat meer swingen. De weekends zijn voorbehouden voor onze praat en duidingprogramma's.

- Radio van vrijwilligersedewerkers wordt betaald voor gepresteerde uren. Volledig vrijblijvend, enkel voortgestuwd door hun enthousiasme bevolken ze week na week onze studio's.
Vrijblijvend betekent dan ook dat elke medewerker vrij is om op elk ogenblik te stoppen. Iets wat ze doorgaans niet vlug blijken te doen.
Om een zo breed mogelijke basis te hebben staan onze deuren steeds open voor nieuwe kandidaten.

- Kwaliteitsradio
Ondanks het feit dat we voor 100% met vrijwilligers werken en een vereniging zonder winstbejag zijn, streven we toch grote kwaliteit in onze programma's, onze muziekkeuze, ons zendbereik, enz na.
We gebruiken dan ook professioneel materiaal, onze presentatoren worden opgeleid en begeleid en de radio wordt heel intens bestuurd door een ervaren radioploeg.
Facebook:
...
Frequenties:FM
Herzele: 106.5

Radiospeler
U kan Radio Star beluisteren via onze live radiospeler.

Radio Star radiospeler