Radio Stad live beluisteren


Naam:Radio Stad
Website:http://www.radiostad.org
Genre:Diverse Muziek
Beschrijving: Radio Stad is een multimediaal jongerenmerk dat zich richt op jonge stedelingen met een nadruk op Groot Antwerpen. Het merk staat in direct contact met haar doelgroep doordat deze tevens de medewerkers zijn van Radio Stad; jong en stads. Muziek is de basis van het merk. 

Doelgroep
Radio Stad is oorspronkelijk opgericht om jongeren te bedienen van 15 tot 40 jaar in Groot Antwerpen. Het station richt zich op alle jongerenculturen, zowel allochtoon als autochtoon.


Visie
Radio Stad-luisteraars zijn zeer divers, maar hebben als groep ook veel gemeen. Ze zijn jong en wonen, studeren of werken in en buiten Groot Antwerpen. Muziek is een sterk verbindende factor, net als uitgaan, relaties en lifestyle. Over serieuze onderwerpen zoals school, werk, politiek, cultuur, nieuws, familie en religie geven ze graag hun mening. Doordat de programmamakers een afspiegeling zijn van de doelgroep, slaat een zender als Radio Stad aan bij de stadsjongeren. De redactie is dan ook bij uitstek jong, multicultureel en ‘stads’.


Muziek
Muziek is de basis van het jongerenmerk. Op Radio Stad horen luisteraars een unieke mix van mainstream muziek als R&B, hiphop, latin, dance en muziekstijlen die alleen bij Radio Stad te horen zijn zoals Arabische raļ, Turkse popmuziek en reggae/dancehall, zonder daarbij het Antwerpse talent over het hoofd te zien. De radiozender heeft diverse artiesten als eerste een podium gegeven, zoals Pitta en Scarlen.
Facebook:
Frequenties:FM
Antwerpen: 107.8

Internet

U kan Radio Stad beluisteren via onze live radiospeler.

Radio Stad radiospeler