Radio Mol live beluisteren


Naam:Radio Mol
Website:http://www.radiomol.be
Genre:Nieuws
Beschrijving:De eerste radiogolf van Regionale, Actuele en Directe InformatieOverdracht Mol, Radio Mol voor de vrienden, vertrok vanuit een Molse slaapkamer op 18 april 1981. Wat begon als 2 uur informatieve lokale radio op zaterdag groeide uit tot een jonge en moderne radio met al sinds 1992 programma’s de klok rond.

Kernpunten van onze radio: lokale info gekoppeld aan gevarieerde muziek en onafhankelijkheid van eender welke politieke, maatschappelijke of economische drukkingsgroep.

Radio Mol is een gestructureerde vzw. Deze bestaat uit een Raad van Bestuur, verschillende actieve teams en actieve leden. Kwaliteit en lokale betrokkenheid zijn altijd sleutelwoorden geweest. Sinds 1981 wordt daarom geregeld een overzicht gegeven van de plaatselijke activiteiten van het verenigingsleven. Ook nu nog doen verenigingen voortdurend op ons beroep om hun activiteiten gratis of via promospots aan te kondigen (nu ook mogelijk via deze website!). Stranddagen, ontbijtshows, sportmanifestaties... wij zijn er overal bij.
Facebook:
Frequenties:FM
Mol: 105.2

Radiospeler
U kan Radio Mol beluisteren via onze live radiospeler.
Contact gegevens::Radio Mol
Keirlandse Zillen 7 bus 2
2400 Mol

Tel: 014/31 85 71
Fax: 014/31 21 03

Algemeen e-mail adres: info{at}radiomol.be
Mailen naar de studio: studio{at}radiomol.be

Radio Mol radiospeler