Hit FM live beluisteren


Naam: Hit FM
Website: http://www.hitfm.be
Genre: Hits
Beschrijving:
hit fm is een trendy radiostation met meer dan 30 jaar ervaring. hit fm zendt uit in alle Vlaamse provincies op diverse frequenties en in Limburg bovendien ook via de kabel. En natuurlijk wereldwijd op het internet via www.hitfm.be. De slogan “alle hits altijd” staat niet alleen voor de hedendaagse hits maar ook voor de hits van de voorbije 2 decennia die een happy-up-tempo-sound creŽren.

Muzikaal
hit fm brengt wat in Amerikaanse studies als Main-stream CHR of CHR/pop wordt omschreven. Een muziekkeuze van recente hits en tips waarbij extremen worden vermeden. Dit alles vlot gecombineerd met de grootste hits 4 uit de jaren 90 en 2000.

Informatief
De nood aan actuele informatie bij de doelgroep van hit fm is onmiskenbaar aanwezig. Daarom worden er tussen 7 en 20 uur, telkens op het uur, actuele nieuwsbulletins en weerberichten uitgezonden. Al deze bulletins worden gemaakt en voorgelezen door beroepsjournalisten. Daarnaast besteden de regionale frequenties van hit fm de nodige aandacht aan plaatselijke informatie door hun regionale nieuwsuitzendingen. Facebook:

Klik hier om een overzicht met alle Vlaamse radiozenders te vinden, die via de LiveRadio Toolbar te beluisteren zijn en hier de nodige informatie over deze radiozenders te vinden.

Hit FM radiospeler