Geel FM live beluisteren


Naam: Geel FM
Website: http://www.geelfm.be
Genre: Diverse Muziek
Beschrijving:
Als enige onafhankelijke radiozender uit Geel brengen wij de grootste classics van de afgelopen 40 jaren, de beste hits en het meeste lokale en regionale nieuws en informatie.

Wij richten ons hoofdzakelijk tot de actieve Gelenaar en Kempenaar die houdt van popmuziek, en op de hoogte wil blijven van de lokale, regionale, nationale en internationale actualiteit.

Geel FM brengt 9 regionale nieuwsbulletins met berichten uit Geel en de Kempen. Het regionale nieuws is een eigen productie. Ook brengt Geel FM 9 nieuwsbulletins met nationaal, internationaal en sportnieuws. Deze bulletins worden verzorgd door Belga, het officieel Belgisch persbureau, en wordt regelmatig aangekleed door middel van interviews en quotes.

Het regionaal karakter van Geel FM wordt nog eens benadrukt op zaterdagmiddag met het actualiteitsprogramma Actugeel. Boeiende talkradio tussen 11u en 13u met iedere week reportages en interviews over actuele onderwerpen die leven in de streek.

Als enige radio volgen wij voetbalclub Verbroedering Geel Meerhout in derde klasse A. Met VGM Live brengt Geel FM live verslag van de wedstrijden die VGM speelt. Op andere momenten worden de supporters van VGM op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen in de club tijdens het regionaal nieuws en de programma's tijdens de week en het weekeinde.

Ook andere Geelse en Kempense sportclubs en atleten worden op de voet gevolgd door Geel FM in het regionieuws en de programma's.
Facebook:
Luister nu naar de livestream van Geel FM via onze LiveRadio website.